Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Άλωσε με πεντάρα το Vicarage Road!

Άλωσε με πεντάρα το Vicarage Road!

Επίδειξη δύναμης έκανε η Liverpool στο Vicarage Road! Οι Reds πέρασαν με το εμφατικό 0-5 από την έδρα της Watford και επέστρεψαν στην κορυφή της Premier League!

Δίχτυα βρήκαν οι Mane, Firmino (hat trick) και Salah.

Α’ Ημίχρονο: Με τον Kelleher να ξεκινά κάτω από τα δοκάρια αντί του Alisson και τον Firmino στο κέντρο της επίθεσης παρατάχθηκαν στο Vicarage Road οι Reds.

Με τον Salah στο 2’ απείλησαν για πρώτη φορά στον αγώνα οι Reds, με το σουτ όμως του Αιγύπτιου να καταλήγει κόρνερ μετά από κόντρα στην άμυνα των γηπεδούχων.

Η Liverpool βρήκε το γκολ με τη δεύτερη της ευκαιρία στο ματς, με τη συμπλήρωση 9 λεπτών και με σκόρερ τον Sadio Mane, ο οποίος έφτασε τα 100 γκολ στην Premier League!

Ο Mo Salah βρήκε τον Σενεγαλέζο με μια εξαιρετική μπαλιά με το εξωτερικό, για να πλασάρει εκείνος σωστά για το 0-1.

Κοντά στο 0-2 έφτασε η ομάδα του Klopp στο 11’, με τον Foster να αποκρούει όμως το πλασέ του Salah.

Οι Reds συνέχισαν να έχουν την υπεροχή μέχρι και το 36’, δίχως όμως να καταφέρουν να σκοράρουν ξανά ή να δημιουργήσουν.

Χρειάστηκαν όμως μια μόνο φάση για να πάρουν προβάδισμα δύο τερμάτων! Ο Mane άλλαξε με τον Milner, εκείνος μπήκε στην περιοχή και γύρισε στον Firmino για να γράψει εκείνος προ κενής εστίας το 0-2.

Η Liverpool λίγο έλειψε να βρει και τρίτο γκολ στο πρώτο μέρος, με το εκτός περιοχής σουτ του Keita, το οποίο κόντραρε και κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι των Hornets.

Β’ Ημίχρονο: Μια φάση χρειάστηκαν και στην επανάληψη οι Reds για ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ στο 0-3!

Ο Robertson έκανε αυτή τη σέντρα, ο Cathcart προσπάθησε να απομακρύνει, η μπάλα κατέληξε στον Firmino και ο Βραζιλιάνος από κοντά την έστειλε στα δίχτυα για το 0-3 στο 52’.

Το τρίτο δεν ήταν όμως το τελευταίο γκολ της Liverpool. Ο Mo Salah στο 55’ πήρε το όπλο του και με δύο εξαιρετικές κινήσεις ξέφυγε από τους αμυντικούς της Watford, πέταξε κάτω τον Cathcart και σκόραρε με ένα καταπληκτικό αριστερό πλασέ για το 0-4.

Οι Reds παραλίγο να σκοράρουν και πέμπτο γκολ στο 63’ με σουτ του Trent, το οποίο τελικά κόντραρε και κατέληξε κόρνερ. Στην αμέσως επόμενη φάση ο Jürgen Klopp προχώρησε σε δύο αλλαγές με τους Τσιμίκα και Oxlade-Chamberlain να αντικαθιστούν τους Robertson και Alexander-Arnold.

Τεράστια ευκαιρία για το 0-5 έχασε ο Sadio Mane στο 71’, όταν και έλαβε την καταπληκτική πάσα του Firmino, αλλά δεν πλάσαρε ιδανικά. 

Καλή ευκαιρία είχαν και οι γηπεδούχοι δύο λεπτά αργότερα, χωρίς όμως να καταφέρει να μειώσει με το πλασέ του Hernandez. 

Στο 81’ ο Foster μπλόκαρε σταθερά την κεφαλιά του Mane και δύο λεπτά αργότερα οι Reds έκλεισαν τις αλλαγές τους, με τον Neco Williams να περνά αντί του Milner. 

Νέα ευκαιρία έχασαν οι Hornets στο 84’, όταν η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι των Reds, μετά από σουτ του Sarr και επέμβαση του Kelleher 

Στις καθυστερήσεις είχαμε το κερασάκι της Κόκκινης τούρτας, αφού η Liverpool σημείωσε και πέμπτο τέρμα! Ήταν η σειρά του Neco να κάνει εξαιρετική κίνηση και συρτή σέντρα για τον Firmino, για να σκοράρει και πάλι εκείνος προ κενής εστίας για το 0-5. 

Man of the Match: Mohamed Salah

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Watford: Foster, Femenia (Ngakia 56′), Ekong, Cathcart, Rose, Sarr, Sissoko, Kucka, Masina (Cleverley 46′), Hernandez, Dennis (Pedro 69′)

Έμειναν στον πάγκο: Bachmann, Louza, Sema, Gosling, Fletcher, Tufan

Liverpool: Kelleher, Alexander-Arnold (Oxlade-Chamberlain 64′), Matip, Van Dijk, Robertson (Τσιμίκας 64′), Henderson, Milner (Williams 82′), Keita, Salah, Mane, Firmino

Έμειναν στον πάγκο: Adrian, Konate, Gomez, Minamino, Jota, Origi

Επόμενος αγώνας για τους Reds το βράδυ της Τρίτης κόντρα στην Atletico Madrid.

Καταπληκτικός ξανά ο Mo Salah.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com